Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Dívka v Brně šla v noci venku vykonat potřebu, napadl ji cizí muž

Piknik s přáteli se pro mladou ženu v Brně změnil v nepříjemný zážitek. Poté, co se od svých známých nad ránem odpojila, ji v parku v centru města atakoval neznámý muž. Policisté prosí veřejnost o spolupráci s jeho identifikací.

O případu, který se stal v polovině prázdnin, informovali tápající policisté dnes. Devatenáctiletá dívka si v létě užívala nočního setkání s kamarády poblíž brněnského Janáčkova divadla. Po společném odchodu z místa ale zjistila, že nemůže najít klíče od domu. Odpojila se proto od svých přátel, kteří odjeli nočním spojem, a vrátila se do parku, aby se po ztracených klíčích podívala.

Krátce nato ji ale překvapil neznámý drzý muž. „Při neúspěšném hledání si odskočila vykonat potřebu. V té chvíli byla napadena neznámým mužem. Když se začala bránit a volala o pomoc, muž po několika vulgaritách raději zmizel,“ popsal případ mluvčí jihomoravských policistů Bohumil Malášek. Kriminalisté po útočníkovi, jenž byl zachycen kamerovým systémem, již od prázdnin neúspěšně pátrají.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR, ZZS JMK

Štítky napadení, Brno, policie, pátrání, Janáčkovo divadlo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Dvořák

Že bychom před tím mladíkem poklekli? Vlastně proč jenom před ním a proč jen jednou. Nejlepší bude rovnou zaklekávat preventivně, Už šest set let se jim nejsme schopni přizpůsobit, včlenit se mezi ně.

Pátek, 22. října 2021, 06:32Odpovědět

Petr Ševčík

Miroslav Dvořák, a evidentně finančně dobře zajištěný, protože prázdniny zřejmě strávil někde u moře. Ale nikoliv Bílého.

Čtvrtek, 21. října 2021, 16:03Odpovědět

Miroslav Dvořák

Vypadá to že to nebyl muž nýbrž mladík. ☻

Čtvrtek, 21. října 2021, 10:28Odpovědět

Dívka v Brně šla v noci venku vykonat potřebu, napadl ji cizí muž  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.