Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

V brněnské ubytovně dnes řešili podivný útok deštníkem

Brněnští strážníci vyjížděli dnes po půlnoci do azylového domu, ve kterém došlo ke konfliktu mezi dvěma klientkami. Jedna z nájemnic totiž utrpěla zranění do hlavy deštníkem a osočila z útoku svoji spolubydlící.

Na vrátnici brněnské ubytovny na strážníky čekala čtyřicetiletá žena, která měla otok na temeni a hlídce tvrdila, že ji spolubydlící zbila deštníkem do hlavy. Když však strážníci vyslechli druhou z nájemnic, setkali se s jinou verzí příběhu. „Dotyčná už údajně ležela v posteli, když k ní spolubydlící přišla a převážně přes peřinu ji prý bezdůvodně začala bít jejím vlastním deštníkem, až ho zlomila. Potvrdila to i svědkyně, která s nimi místnost sdílí,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Svědkyně ale prozradila, že začátek konfliktu prospala. Navíc připustila, že se zraněná žena chová často nevyzpytatelně a poranění si mohla způsobit sama, protože má ráda bolest. Ačkoli k vyřešení počátku deštníkového konfliktu nedošlo, přivolali strážníci alespoň zdravotníky, kteří čtyřicetiletou ženu převezli na ošetření. „Účastnice konfliktu mezi sebou mají dlouhodobé neshody a jsou podezřelé z přestupku proti občanskému soužití. Záležitost bude mít dohru ve správním řízení,“ řekl Ghanem.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto holdmypixels/Pixabay.com

Štítky deštník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V brněnské ubytovně dnes řešili podivný útok deštníkem  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.