Počasí dnes23 °C, zítra20 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Muže napadla opilá skupina před základní školou, dostal ránu lahví do hlavy

Jihomoravští policisté se zabývají případem napadení muže, na kterého agresivně zaútočily alkoholem posilněné osoby před kyjovskou základní školou. Oběť schytala rány do hlavy, které si vyžádaly ošetření v nemocnici.

Policisté o případu drsného napadení, které se odehrálo 7. srpna zhruba ve 21:45 hodin v Kyjově na Hodonínsku, informovali dnes. Osudného večera se muž procházející okolo areálu tamní základní školy rozhodl umravnit skupinu opilých osob, jež v místě popíjela a dělala nepořádek. Místo pochopení se však dočkal agresivní odezvy. Jeden z přítomných praštil dotyčného lahví do hlavy takovou silou, že se muž sesul k zemi. 

Další ze skupiny pak krvácejícího napadeného ještě kopnul do hlavy. „Zranění si vyžádalo ošetření v nemocnici, naštěstí bez následné hospitalizace. Policisté nyní pátrají po totožnosti osob z videozáznamu, které by mohly do případu vnést jasno. Záznam zachycuje situaci chvíli před útokem,“ popsal mluvčí jihomoravských policistů Pavel Šváb. V případě rozpoznání jakéhokoli člověka ze záznamu žádají policisté o nahlášení na lince 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky napadení, Kyjov, opilost, zranění, pátrání, základní škola, Pavel Šváb, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muže napadla opilá skupina před základní školou, dostal ránu lahví do hlavy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.