Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Úklid jedů z drogového doupěte přinese dopravní omezení

V Kyjově na Hodonínsku začali s likvidací nebezpečných chemických látek, které tam zůstaly po řádění drogových dealerů. Jedy odklízí specializovaná firma. S úklidem někdejší varny narkotik pomáhá také policie. V akci je desítky policistů, kteří v době odvozu nebezpečných látek uzavřeli průjezd tamějšími ulicemi.

Policisté budou odklánět dopravu v pracovní dny maximálně do 2. července v době mezi 8. a 18. hodinou. Komunikace na místě budou zcela uzavřeny,“ vysvětlil mluvčí jihomoravských policistů, Pavel Šváb. Na místo se dostanou pouze lidé, kteří v místě bydlí nebo míří do obchodu.

Likvidace varny, jejíž provoz ukončili policisté před dvěma roky, přinese i další dopravní komplikace. „Kromě uzavření místa v okolí varny budeme střežit místo prací a vyžádá-li si to situace, budeme také doprovázet vozidla odvážející chemikálie do místa likvidace. Na opatření se podílejí více než tři desítky policistů. Na řešení problému spolupracujeme s městem Kyjov i dalšími složkami dlouhodobě,“ dodal Šváb. 

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky dorgy, varna, likvidace, nebezpečné látky, Kyjov, Pavel Šváb, okres Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Úklid jedů z drogového doupěte přinese dopravní omezení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.