Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Chodec v Brně hodil po jedoucím autobusu lahev od piva. Pak udeřil strážníka

Agresivní chodec v Bohunicích zajistil nepříjemnou jízdu řidiči autobusu hromadné dopravy. Po vozu totiž hodil lahev od piva, která roztříštila skleněnou tabuli bočního okna. Výtržníkovo chování nezměnili ani přivolaní strážníci, jednoho z nich udeřil.

Když muž, který postával uprostřed kruhového objezdu v brněnských Bohunicích, spatřil projíždějící vůz výlukové linky x6, znenadání se rozmáchl a hodil po autobusu pivní lahev. Ta zasáhla boční okno řidiče, jež se vzápětí roztříštilo.

Řidič poškozeného autobusu přivolal na místo incidentu strážníky, kteří se ujistili, že nikdo z cestujících není zraněný. Poranění utrpěl pouze řidič, který se lehce zranil na ruce. Přestože výtržníkovi se mezitím podařilo od kruhového objezdu vzdálit, hlídka jej podle popisu svědků rychle našla.

Čtyřicetiletý muž s pivní lahví v ruce se k činu přiznal, ale nedokázal vysvětlit, co jej k němu vedlo. Během hovoru s městskou policií byl neklidný a pokoušel se z místa odejít. Když pak udeřil jednoho ze strážníků, svůj osud si zpečetil a skončil v poutech. „Předběžná škoda na autobuse přesahuje deset tisíc korun, přivolaní republikoví kolegové si tedy případ převzali pro podezření z trestného činu,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP ČR

Štítky autobus, lahev, chodec, výtržník, okno, Brno, Brno-Bohunice, pivo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Crkva Martin

Bezdomovec škodu okamžitě uhradí ........

Středa, 5. května 2021, 17:09Odpovědět

Chodec v Brně hodil po jedoucím autobusu lahev od piva. Pak udeřil strážníka  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.