Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Brně skočil pes po malé dívce na koloběžce a hryzl ji do stehna

Nepříjemný zážitek a šrám na noze si odnesla mladá školačka po vycházce v královopolském parku v Brně. Dítě si zrovna užívalo jízdu na koloběžce, když na ni zničehonic skočil pes. Bez dozoru pobíhající čtyřnohý společník pětatřicetiletého páníčka se dívce zakousl do stehna a do akce proto spěchali strážníci.

Hlídka dorazila ve chvíli, kdy majitel neposlušného psa už držel na vodítku. Páníček následně uznal, že zvíře nemělo pobíhat na volno. Jenže strážníci zjistili, že událost se mohla odehrát jinak. 

Podle svědků prý pes měl vodítko připnuté i v momentě incidentu, ale po parku přesto volně pobíhal. Matka dívky strážníkům řekla, že jí poranění na stehně mezitím už ošetřila a následně vyhledají lékaře,“ popsal mluvčí brněnských strážníků Pavel Šoba.

Nedisciplinovaného pána a jeho hafana nyní čeká trest. Strážníci totiž chovateli sdělili, že případ podstupuje správnímu orgánu a připomněli muži městkou vyhlášku o pohybu psů. Majiteli čtyřnohého svěřence nyní hrozí pokuta až ve výši sto tisíc korun.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay

Štítky Brno, pes, Kousnutí, Koloběžka, Strážnici

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně skočil pes po malé dívce na koloběžce a hryzl ji do stehna  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.