Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dva dealeři drog v jednom domě, policisté zabavili 550 dávek heroinu

Téměř 550 dávek heroinu objevili brněnští kriminalisté při domovní prohlídce na Bratislavské ulici. V jednom z bytových domů tam drogy prodávali dva dealeři nezávisle na sobě.

Dvojitý úspěch se podařil brněnským kriminalistům z toxi týmu. Že se v jedné z budov na Bratislavské ulici prodává heroin, tušili policisté už od začátku letošního roku. V průběhu vyšetřování pak překvapivě zjistili, že si v daném bytovém domě konkurují dokonce dva různí dealeři.

Kriminalisté se na zásah dlouhodobě připravovali, jejich snahy ale mařili lidé na sociálních sítích. „Realizaci pečlivě připravovaného zásahu jim ztížila činnost některých protidrogových aktivistů na sociálních sítích, po které dealeři začali měnit místa, kde své zboží prodávali," ujasnil mluvčí jihomoravských policistů David Chaloupka.

I přes prvotní obtíže se nakonec podařilo akci dotáhnou do konce. Domovní prohlídky u dealerů odhalily skoro 550 dávek heroinu, za které by si muži vydělali asi šedesát tisíc korun.

Hodnocení článku je 46 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky drogy, zásah, heroin, dealer, droga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva dealeři drog v jednom domě, policisté zabavili 550 dávek heroinu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.