Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Muž v Brně si založil černou skládku přímo na chodníku

Po rekonstrukci bytu se muž rozhodl, že do sběrného dvora už nepojede. Opotřebovaný nábytek tak naložil do auta a celý náklad pak vyložil rovnou na chodník v Židenicích. K jeho smůle si ale registrační značku zapsali svědci, kteří přivolali městskou policii. Muži teď hrozí pokuta 200 tisíc.

Po vytřízení nepotřebného nábytku se už nejspíš nechtělo do sběrného dvora muži, který se rozhodl nechat vybavení svého bytu na ulici v Židenicích. Náklad svého auta vyložil rovnou na chodník u popelnic. Z kufru auta vytáhl několik poničených židlí, stůl i dřevěné křeslo.

O fasádu domu pak ještě opřel staré dveře, zárubně, matrace a ulici věnoval i staré lyže. Poté spěšně nastoupil do auta a ujel. Přivolaní strážníci už kutila nezastihli, svědci, kteří městskou policii přivolali, si ale zapsali registrační značku auta, najít líného muže proto nebude problém.

Muž se tím stal podezřelým z přestupku proti veřejnému pořádku a případ bude mít dohru u správního orgánu, kde mu hrozí pokuta až dvě stě tisíc korun." uvedla mluvčí strážníků Markéta Skřivánková.

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Mpb

Štítky Skládka, chodník, Brno, mpb, strážníci, Židenice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž v Brně si založil černou skládku přímo na chodníku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.