Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Partnerská bitka v Brně. Žena napadla přítele a zasypala ho dlažebními kostkami

Pořádně výbojnou přítelkyni si našel 24letý muž z Brna. Při partnerském výstupu, který se odehrál dnes dopoledne v brněnských Husovicích, totiž neváhala 18letá žena svého milého zasypat ostrými výrazy, fyzickými ataky a v neposlední řadě dlažebními kostkami. Útočné naladění ji nepřešlo ani ve chvíli, když dorazili na místo strážníci.

Konfliktu páru si povšimla náhodná svědkyně, která přivolala pomoc, konkrétně hlídku městské policie. Strážníci potom měli co dělat, aby znesvářenou dvojici od sebe oddělili. 

Žena strážníkům přiznala, že přítele bila a vulgárně urážela. Hanlivými výrazy na jeho adresu nešetřila ani v přítomnosti strážníků a od agresivního chování upustila až po důrazné zákonné výzvě. Muž pak strážníky ujistil, že ho žádná dlažební kostka nezranila a lékařské ošetření nepotřebuje,“ uvedla mluvčí brněnských strážníků Markéta Skřivánková

Na celé události je také zajímavé, že dívka neměla agresivní choutky poprvé. Podobného jednání se totiž podle strážníků dopustila v minulosti již vícekrát. Celý případ s podezřením na přestupek proti občanskému soužití míří ke správnímu orgánu. 

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Bitka, Husovice, Dlažební kostky, Strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Partnerská bitka v Brně. Žena napadla přítele a zasypala ho dlažebními kostkami  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.