Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Zloděj vyprázdnil trezory a způsobil škodu dva miliony, majitel po něm našel i díru ve zdi

Temná díra na majitele firmy sice nečekala po trezoru, jedna z venkovních zdí se ale poškození dočkala. Nepříliš zručný zloděj nejdřív rozbil dveře, pak pokradl co mohl a nakonec nasedl do firemní dodávky, kterou naboural fasádu na sloupech, a ujel. Majiteli způsobil škodu dva miliony.

Když se majitel firmy v Měníně, jeho trezor byl zcela prázdný. Budovu totiž navštívil zloděj, který se po zničení vstupních dveří vydal prohledat celý objekt a s prázdnou rozhodně neodešel. Po důkladném skenu všech kanceláří si s sebou odnesl prodlužovací kabel, dvě sady šroubováků, notebook, trojici firemních tankovacích karet a další věci. 

Poté objevil zabudovaný trezor ve zdi, který se mu taktéž podařilo otevřít a vybrat všechny uložené peníze. V jednom ze stolů dokonce zkušený poberta našel i klíče od dodávky, která stála v areálu firmy. Pohodlně do ní naskládal všechen lup a velmi spěšně odjel. 

„Zloděj pravděpodobně nebyl zručným řidičem, neboť při odjezdu poškodil dva zděné sloupy. Škoda je vysoká, více než dva milióny korun.“ okomentoval případ mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pčr

Štítky Zloděj, trezor, policie, pátrání, Měnín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vyprázdnil trezory a způsobil škodu dva miliony, majitel po něm našel i díru ve zdi  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.