Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděj vykradl chatu a utekl, ve druhé se opil a usnul

Nehezkou podívanou zažil o víkendu majitel chatky nedaleko Modřic, když sledoval na kameře, jak mu zloděj vykrádá chatku a odchází s lupem. Přivolaní policisté pak prohledali oblast a v nedaleké chatce našli na mol opilého muže i s ukradenými věcmi.

Majiteli chaty se tentokrát investice do bezpečnostního systému vyplatila. Krátce po polední pětačtyřicetiletému muži přišla zpráva, že se někdo dostal do jeho obydlí. Na kamerách pak sledoval, jak mu někdo vykrádá chatu a obrátil se na policii.

Přivolané hlídky rajhradských policistů už zloděje na místě nezastihly a následně prohledaly chatovou oblast. Po chvíli si policisté všimli další otevřené chaty, kde na ně čekalo milé překvapení. Kromě ukradených věcí našli v chatce také spícího muže, který odpovídal popisu. Muž svou krádež nezapomněl pořádně oslavit dávkou alkoholu. Třiadvacetiletý muž policistům nadýchal přes dvě promile. „Střízlivěl v policejní cele, kde mu policisté sdělili podezření z krádeže. Navíc prověřují, zda nehraje stěžejní roli i v podobných případech z okolí,“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Pixabay.com

Štítky chata, bezpečnostní systém, kamery, zloděj, alkohol, Modřice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj vykradl chatu a utekl, ve druhé se opil a usnul  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.