Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Tatínek má diabetický záchvat, volala dcera o pomoc. Ve skutečnosti vařil drogy

Neočekávaný výsledek měl zásah brněnských policistů z minulého týdne. Ti byli původně přivoláni na pomoc muži, kterého měl zastihnout silný diabetický záchvat. Přivolaní policisté na místě zjistili, že muž o návštěvu policie zrovna dvakrát nestojí. V tu chvíli totiž vařil drogy.

Pomoc muži, který je silným diabetikem, zavolala dcera. V nedávné době měl totiž několik záchvatů, takže mu musela volat i záchranáře.

Hlídka policistů, která po oznámení dorazila na místo, přes dveře slyšela, že uvnitř se něco děje. Na klepání však nikdo neotvíral. Když muž, který byl nakonec v naprostém pořádku, policistům otevřel, vyvanul z bytu silný chemický zápach.

Proč mu otevření dveří trvalo tak dlouho, bylo policistům hned jasné. „V bytě nalezli chemikálie a laboratorní sklo určené k výrobě drog," uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Část chemikálií stačil muž před otevřením vylít do záchodu, některé pomůcky zase vyhodil z okna. „Kriminalisté jej proto podezřívají trestných činů nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a držení předmětu k nedovolené výrobě omamné a psychotropní látky a jedu," uzavřel mluvčí.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky varna, královo pole, diabetik, záchvat, drogy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tatínek má diabetický záchvat, volala dcera o pomoc. Ve skutečnosti vařil drogy  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.