Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policisté objevili nelegálně otevřené bary. V jednom lidé kouřili trávu a hráli automaty

Břeclavští policisté objevili během posledních dní hned dva nelegálně otevřené bary. V jednom byla návštěva komorní, mezi stoly se schovávaly pouze dvě ženy. Druhý bar však hostil mnohem rozjetější večírek - uvnitř si užívalo mejdan deset lidí, policisté jim zabavili marihuanu a zjistili, že jsou v provozu i "výherní" automaty.

K prvnímu baru zavedla policisty v Břeclavi náhoda. Kolem desáté hodiny večer vyjížděli zkontrolovat špatně zaparkovaný automobil. Po cestě si všimli, jak z přilehlé provozovny vycházejí dva lidé.

Dveře byly sice uzavřené, na zvonění však po několika minutách zareagovala obsluha, která tvrdila, že uvnitř nikdo není a že provozovnu pouze hlídá.

Záhy však policisté zjistili, že se před uvnitř snažily schovat další dvě ženy. Od nich se pak dozvěděli, že je bar otevřený běžně a obsluha si pomocí kamery nad dveřmi kontroluje, koho pustit dovnitř. „Provozovatel baru tak bude mít ve správním řízení co vysvětlovat a hrozí mu vysoká sankce," uvedl policejní mluvčí Pavel Šváb

Tráva a automaty

Obdobný trest čeká i majitele baru, na který si policisté došlápli v pátek večer. Tam na výzvu k otevření nereagoval nikdo a do provozovny museli policisté násilně vstoupit. Vevnitř našli hned deset bavících se lidí.

„Na místě jsme dále zjistili nelegální provoz výherních automatů (postoupen celní správě), jedna žena u sebe měla sušenou rostlinnou drť s obsahem THC," dodal mluvčí.  Také v tomto případě čeká provozovatele podle policistů citelná sankce.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky otevřené bary, zákaz, pčr, Břeclav, Pavel Šváb

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté objevili nelegálně otevřené bary. V jednom lidé kouřili trávu a hráli automaty  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.