Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Zloděj ukradl kurýrovi v Brně dodávku plnou zásilek a řádil s ní po bílovických lesích

Jen pár vteřin stačilo pohotovému zlodějíčkovi, aby ukradl kurýrovi v centru Brna auto plné zásilek. S ukradenou dodávkou si pak užíval zhruba hodinu, poté totiž zabořil na lesní cestě, vzal pár balíků a nohy na ramena. Po zloději nyní pátrají policisté.

Brněnský kurýr předával v pondělí po poledni balíček zákazníkovi na Gorkého ulici. Přitom nechal dodávku se zásilkami otevřenou a nastartovanou. 

Zloději stačilo pár vteřin a už s dodávkou pelášil pryč. Auto si pak užíval více jak hodinu, než jeho jízdu ukončila špatně zvolená trasa.

Opuštěné auto nalezli policisté s defektem kola a uvízlé v bahně na lesní cestě v údolí u Bílovic nad Svitavou. Z dodávky zmizelo několik zásilek, takže škoda na dodávce převyšující třicet tisíc korun zřejmě nebude konečná. 

„Šoférům v souvislosti s tímto případem připomínáme, že pokud se hodlají vzdálit od svého vozidla, mají povinnost učinit takové opatření, aby jej nemohla neoprávněně užít jiná osoba," uvedl policejní mluvčí David Chaloupka.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto PČR

Štítky dodávka, kurýr, zásilky, lesy, Bílovice nad Svitavou, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FOTO: Zloděj ukradl kurýrovi v Brně dodávku plnou zásilek a řádil s ní po bílovických lesích  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.