Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

Zdrogovaný motorkář si bez řidičáku vyjel na projížďku Brnem, registrační značku měl vyrobenou z papíru

Pod vlivem drog, na cizí motorce a s padělanou registrační značkou se pokoušel okolo hlídky strážníků nenápadně projet třiačtyřicetiletý řidič. Motorkář neměl řidičák, zato nadšení do jízdy obrovské. Na tu už se ale asi dlouho nevydá, strážníci ho předali státním policistům.

Včera brzy ráno upoutala pozornost strážníků motorka, která měla velice zajímavou registrační značku. Motorkář, který na stroji projížděl, si totiž spz vyrobil z papíru. Kolem strážníků projížděl velmi váhavě, pomalu a opatrně, ani to však nestačilo, aby si nezvyklého jevu nevšimli. 

Hlídka motorku zastavila a vyzvala třiačtyřicetiletého motorkáře k předložení dokladů potřebných k řízení. Muž se začal ošívat a brzy vyšlo najevo, že nemá ani oprávnění a nevlastní ani řidičský průkaz. Strážníkům pak vysvětloval, že motorku i s padělanou poznávací značkou koupil od kamaráda. 

„Předložený technický průkaz navíc ani nepatřil vozidlu, na kterém ho hlídka zastavila. Tím výčet prohřešků ale nekončil. Muž po chvíli strážníkům přiznal, že řídil pod vlivem drog. Pro podezření ze spáchání trestného činu si proto muže převzali přivolaní republikoví policisté.“ popsal mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři

Štítky drogy, motorkář, Brno, mpb, policie, SPZ, papír

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdrogovaný motorkář si bez řidičáku vyjel na projížďku Brnem, registrační značku měl vyrobenou z papíru  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.