Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

VIDEO: Muž v Brně ukradl cyklistovi kolo, když mu ho strážníci sebrali, snažil se utéct po svých

Strážníci se rozběhli za zlodějem, který ukradl šestatřicetiletému muži kolo. Poté, co se jim okradený cyklista svěřil, že o kolo přišel, zahlédl cizího muže, jak na jeho kole projíždí okolo. Strážníci zloděje dopadli pod viaduktem, snažil se jim utéct po svých, když mu bicykl zabavili.

Brněnští strážníci už potřetí za velmi krátkou dobu dopadli zloděje kola. V pátek večer zastavil hlídku městské policie šestatřicetiletý muž a oznámil jí, že mu před chvíli někdo ukradl bicykl v hodnotě okolo dvaceti tisíc. Měl ho přitom jen chvíli odstavené před blízkou restaurací. 

Hlídka muže vyslechla a při rozhovoru si shodou okolností okradený cyklista všiml, že na jeho kole právě projíždí neznámý člověk. Strážníci se vrhli za ním a donutili ho, aby z kola slezl. Zloděj ale začal utíkat směrem k Úzké ulici, a zatímco jeden ze strážníků urychleně předával přes vysílačku informace dalším hlídkám, druhý běžel za mužem.

„K dopadení výrazně přispěl okolo projíždějící cyklista, který pronásledování viděl a muže zdržel pod viaduktem. Strážníci zadýchaného muže spoutali a předali státní policii jako důvodně podezřelého z trestného činu.“ doplnil mluvčí strážníků Jakub Ghanem. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto mpb

Štítky strážníci, mpb, kolo, bicykl, zloděj, krádež, Brno, cyklista

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž v Brně ukradl cyklistovi kolo, když mu ho strážníci sebrali, snažil se utéct po svých  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.