Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

FOTO: Motorkáři napadli lesní dělníky. Jednomu přejeli nohu, druhého donutili vymazat jejich fotky z mobilu

Skupina sedmi agresivních motorkářů napadla v lese dělníky, kteří tam pracovali. Jednoho z nich dokonce povalili a přejeli mu nohu. Výhružkami potom muže, který incident fotil na svůj mobil, donutili, aby obrázky smazal. Ty se ale podařilo obnovit.

Hodně nepříjemnou zkušenost s motorkáři mají z před několika dnů lesní dělníci, kteří pracovali v lese poblíž Sentic. Sedm jezdců na motokrosových strojích bez registračních značek se s nimi dostalo do konfliktu kvůli upozornění, že se chovají protiprávně. Motorkáři dělníkům nejprv vulgárně nadávali a poté je i fyzicky napadli. Jeden z dělníků skončil na zemi a agresor na motorce mu přejel nohu. 

„Agresivní reakce ze strany motorkářů je opravdu zarážející. Nereagovali ani na skutečnost, že jeden z dělníků je zároveň členem lesní stráže.“ popisuje událost mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Napadání dělníků motorkáři tímto však ani zdaleka neskončilo. Agresoři pracovníky pod výhružkami donutili, aby fotografie, které jeden z dělníků pořídil, aby konflikt zdokumentoval, smazal. Jakmile to muž udělal, sedmička motorkářů odjela.

K jejich smůle se ale při vyšetřování případu podařilo fotografie v telefonu obnovit. Policie proto prosí veřejnost o pomoc při identifikaci těchto násilníků. 

„Tišnovští policisté vyšetřující případ uvítají na telefonním čísle 602 647 425 informace vedoucí ke ztotožnění agresivních motorkářů.“ dodal Malášek.

Hodnocení článku je 72 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky Sentice, motorkáři, dělníci, agresoři, policie, dělník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milan Miloš

Hovada... Sedm hovad v akci... Doufám, že je najdou a ztotožní, ale nejlepší by bylo, kdyby jim ty motorky zabavili... když chtějí jezdit motokros, tak na motokrosové dráze...

Středa, 10. června 2020, 15:17Odpovědět

FOTO: Motorkáři napadli lesní dělníky. Jednomu přejeli nohu, druhého donutili vymazat jejich fotky z mobilu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.