Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Sobota 12. října 2024  |  Svátek má Marcel
Bez reklam

VIDEO: Muž se ženou omývali ve fontáně u Janáčkova divadla syrové maso na grilovačku

Svědkem velmi bizarní situace se v úterý odpoledne stal kolemjdoucí muž v prostranství před Janáčkovým divadlem. Muž a žena tam totiž ve fontáně oplachovali syrové maso.

Na místo vyrazili strážníci. Pohled na situaci je zaskočil: dvojice měla na místě sáčky, tašky, krabičky a dokonce i plastový lavor naplněný masem. Maso bylo v celku i mleté a strážníci odhadli, že ho může být přibližně osm kilogramů. Vedle sebe pak měli dva pytle s pečivem a přibližně tři kila zeleniny. 

Strážníci dvojici přistihli přímo při omývání masa, takže třiatřicetiletý muž ani o rok mladší žena nic nezapírali. Přiznali se, že syrové maso si takto připravují k opékání na chatě.

„Strážníci požádali o příjezd pracovníka Veřejné zeleně města Brna, aby vyhodnotil, jestli návštěvníkům parku nehrozí zdravotní riziko, což se naštěstí nepotvrdilo," uvedl mluvčí strážníků Jakub Ghanem.

Strážníci pak dvojici vyzvali, aby s oplachováním masa přestala,. „Případ postoupí ke správnímu orgánu pro důvodné podezření ze znečištění veřejného prostranství," uzavřel Ghanem.

Hodnocení článku je 92 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky grilování, omývání, maso, fontána, Janáčkovo divadlo, strážníci, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Muž se ženou omývali ve fontáně u Janáčkova divadla syrové maso na grilovačku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.