Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Namol opilý řidič usnul v nabouraném autě přímo uprostřed silnice

Nevěřícně kroutili hlavou policisté z Brněnska, kteří byli o víkendu přivoláni k řidič, který ležel v odstaveném autě s údajnými zdravotními problémy. Ze zdravotních problémů se totiž vyklubala obyčejná - a velmi silná - kocovina. Muž spal v nabouraném autě uprostřed silnice, policistům nadýchal tři promile.

Policisté dostali o víkendu hlášení o autě značky BMW stojícím uprostřed silnice nedaleko Podolí na Brněnsku, Vevnitř měl ležet netečný řidič, zdálo se tedy, že po zastihl nějaký vážný zdravotní problém. 

Když hlídka dorazila na místo, jen zírala. Za volantem v zadní části od nehody poškozeného auta seděl čtyřiatřicetiletý muž a spal. Silný alkoholový odér policistům jasně naznačoval, proč muž za volantem usnul. Domněnka se následně potvrdila. Šofér policistům nadýchal skoro tři promile.

Policistům přiznal, že si před jízdou pořádně přihnul. Kolik přesně toho ale vypil nedokázal nijak přiblížit. „Muž, který byl silně pod vlivem alkoholu, střízlivěl na záchytce," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Ohodnoť článek

Foto ilustrační foto, Jan Luxík

Štítky alkohol, řidič, spánek, silnice, policisté, Brněnsko, BMW, Podolí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Namol opilý řidič usnul v nabouraném autě přímo uprostřed silnice  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.