Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brněnští strážníci našli v popelnici spícího výtržníka se třemi promile. Prokopl dveře, na hlídku útočil a přál jí smrt

S více jak třemi promile si výtržník na Křenové ustlal v kontejneru poté, co v nedalekém domě rozkopal vstupní dveře. Agresivní muž začal slovně i fyzicky na strážníky utočit a přát jim smrt, povolaná posila státních policistů opilého mladého násilníka odvezli na záchytku.

Opilý jednatřicetiletý muž dal v pondělí večer pořádně zabrat brněnským strážníkům. V centru města si silně opilý ustlal v popelnici poté, co prokopl vchodové dveře do jedné z budov na Křenové ulici. K rozbití skleněné výplně dveří v nedalekém domě se jim nejprve přiznal a argumentoval tím, že prý nemá kde spát, vzápětí ale svou výpověď popřel. 

Strážníci proto zavolali na pomoc státní policisty, aby jim s těžkým případem pomohli. Než však stačili přijet, mladý muž se dal do urážení přítomné hlídky. Vulgarismy mu k úlevě ale nestačily, a tak přidal přání smrti. Jeho agresivita se stále stupňovala a nebýt toho, že ho po příjezdu zpacifikovali policisté, možná by onomu přání i pomohl. Policisté ho proto s 3,13 promile převezli přímo na záchytnou stanici. 

„Republikoví policisté vyloučili spáchání trestného činu a po vyčíslení vzniklé škody si muže předvolá správní orgán.“ doplnil mluvčí strážníků Pavel Šoba.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky alkohol, policie, mpb, smrt, výtržník

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnští strážníci našli v popelnici spícího výtržníka se třemi promile. Prokopl dveře, na hlídku útočil a přál jí smrt  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.