Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Agresivní opilec napadl matku a policisty. Plival na ně a křičel, že má koronavirus

Agresivního muže museli v úterý večer zpacifikovat policisté na Hodonínsku. Opilec napadl svoji matku, poté obrátil svůj útok i proti přivolaným policistům. Při převoze se s policisty pral, plival po nich a křičel, že "má COVID".

Dvaapadesátiletý muž z  obce v okrese Kyjov narušil klid v domě napadením svojí matky. Po příjezdu policistů se začal chovat agresivně i vůči nim a i přes opakovanou domluvu se odmítl uklidnit. Kromě sprostých slov jim vyhrožoval i zabitím. Policisté proto muže spoutali a převezli do vazby v Hodoníně. Cestou v autě muž pokračoval v sérii urážek a zastrašování, do policistů se snažil i kopat. Také si sundal roušku, aby kolem sebe mohl plivat a vykřikoval, že má "COVID". 

Po příjezdu na stanici odmítl dechovou zkoušku i test na drogy, policistům však přiznal, že vypil půl litru tvrdého alkoholu a kouřil marihuanu. „Muž z Hodonínska je nyní důvodně podezřelý z násilí proti úřední osobě. Podle trestního zákoníku mu hrozí až čtyři roky odnětí svobody," doplnila mluvčí policistů Lenka Drahokoupilová. Během večera nebyl naštěstí nikdo zraněn. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky policie, napadení, opilec, COVID-19, okres Hodonín, Kyjov, Hodonín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec napadl matku a policisty. Plival na ně a křičel, že má koronavirus  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.