Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Agresivní mladík závislý na počítačových hrách vyhrožoval matce smrtí, policie ho vykázala z bytu

Závislost na počítačových hrách zavinila domácí násilí. Mladistvý gamer slovně i fyzicky útočil a vyhrožoval své matce smrtí. Policie jej na deset dnů vykázala z bytu.

Závislost na počítači v synovi probudila agresi

Dlouhodobý problém se závislostí na internetu a počítačových hrách vygradoval v jedné hodonínské domácnosti. Mladík, který má k technologiím vřelejší vztah, než k vlastní matce, začal být svému rodiči nebezpečný. 

Už od svého dětství byl mladý muž silně připoután k virtuálnímu světu, veškerý svůj volný čas trávil u počítače a odmítal žít život v realitě. Již jako nezletilý musel podstoupit léčbu své závislosti, která však kýžený účinek evidentně nepřinesla a mladík se počítačovým hrám věnoval až doposud. To přinášelo do společného soužití s matkou , která ho vychovávala, řadu neshod. S přibývajícími roky se u syna začala projevovat agrese, kdykoli mu bylo hraní her odepřeno.  

Policisté nepřijeli poprvé

Na svou matku útočil mladý muž nejprve slovně, kdy ji vulgárně urážel, později však došlo kvůli zabavené přípojce od internetu i k ničení nábytku a fyzickým útokům, ke kterým několikrát museli vyjíždět policisté. 

Matka se ve strachu o život zamknula na WC

O uplynulém víkendu se však při jednom konfliktu závislý gamer přestal ovládat a matce začal vyhrožovat smrtí. Rodina řešila problém ohledně fungování domácnosti, na které se syn odmítal podílet. Matka po svém dítěti chtěla, aby se zapojil pomocí s domácími pracemi nebo finančním příspěvkem, místo domluvy se však dočkala fyzického útoku, kdy se ji syn pokusil pěstí praštit do obličeje. Ze strachu se zamknula na toaletě a zavolala policii. Během toho na ni syn řval a vyhrožoval smrtí. 

Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu Nebezpečné vyhrožování a zároveň, po zvážení všech okolností a předchozích útocích na matku, vykázali násilnou osobu na dobu deseti dnů ze společného obydlí.“ okomentoval drsný případ domácího násilí mluvčí policie Petr Zámečník.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Hodonín, závislost, počítač, hry, internet, domácí násilí, vyhrožování, smrt, policie, videohra

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Anand Anand

Jmenuji se Miroslava Němcová, z regionu Český Krumlov (Česká republika). Po 12 letech manželství jsme byli s manželem v jedné z trav, dokud mě konečně neopustil a přestěhoval se do Kalifornie, kde jsem s jinou ženou. Cítil jsem, že můj život skončil a mé děti si myslely, že už nikdy neuvidí svého otce. Snažil jsem se být silný jen pro děti, ale nemohl jsem ovládnout bolest, která trápí mé srdce, moje srdce bylo plné smutku a bolesti, protože jsem byl do svého manžela opravdu zamilovaný. Každý den a noc o něm přemýšlím a vždy si přeju, aby se ke mně vrátil, byl jsem opravdu naštvaný a potřeboval jsem pomoc, takže jsem hledal pomoc online a narazil jsem na web, který navrhl, že Dr. Osagiede může pomoci získat zpět věci rychle. Cítil jsem, že ho vyzkouším. Kontaktoval jsem ho a řekl mi, co mám dělat, a udělal jsem to, pak mi udělal kouzlo Láska. O 48 hodin později mi můj manžel opravdu volal a řekl mi, že mi a dětem tak moc chybí, tak úžasné !! Tak se vrátil tentýž den s velkou láskou a radostí a omluvil se za svou chybu a za bolest, kterou způsobil mně a dětem. Od toho dne bylo naše manželství silnější než předtím, díky Dr. Osagiede. on je tak mocný a já jsem se rozhodl podělit se o svůj příběh na internetu, že Dr. Osagied skutečné a silné kouzlo kouzlo, že budu vždy modlit, aby žili dlouho pomáhat svým dětem v době potíží, pokud jste tady a potřebujete své Ex zpět nebo se váš manžel přestěhoval do jiné ženy, už neplakejte, kontaktujte toto mocné kouzlo. Zde je jeho e-mailová adresa: doctorosagiede75@gmail.com nebo whatsapp +2349014523836 viber na +2349014523836

Pondělí, 2. prosince 2019, 03:28Odpovědět

Fırat Ayılmaz

En iyi evden eve nakliyat servisi olan yeditepe nakliyat her zaman hizmetinizdedir bizi arayın http://www.yeditepeevdenevenakliyat.com/

Pátek, 29. listopadu 2019, 20:51Odpovědět

Agresivní mladík závislý na počítačových hrách vyhrožoval matce smrtí, policie ho vykázala z bytu  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.