Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Mladík závislý na počítačových hrách napadl matku

Internet je dobrý sluha, ale zlý pán. Své o tom ví matka mladistvého syna na Hodonínsku, kam museli v úterý večer vyjíždět policisté. Její syn totiž trpí závislostí na internetových hrách, a to v takové míře, že jejich omezení v něm probudí agresi.

Celkem moderní problém řešili policisté v úterý večer. Museli zasahovat v bytě matky, která má dlouhodobý výchovný problém se svým mladistvým synem. Ten je závislý na internetu a internetových hrách, s čímž má velké problémy především doma. Jeho matka se snaží tuto závislost řešit. Pokud se s ní ale mladík dostane kvůli tomuto problému do konfliktu, vyvolává to v něm agresi a je schopen ji napadnout, či ničit vybavení.

Policisté byli do bytu přivoláni již v minulosti. Tehdy matka mladíkovi sebrala kabel od internetové přípojky s tím, že kabel nedostane z důvodu jeho neustálého špatného chování. Syn začal vulgárně nadávat a v obývacím pokoji rozbil skleněnou výplň dveří. Zklidnil se až po příjezdu policejní hlídky. Podobná situace se opakovala i při posledním výjezdu, kdy si mladík vzal léky na svoji závislost a odešel raději spát.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky internet, závislost, agrese, děti, okres Hodonín

Mladík závislý na počítačových hrách napadl matku  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.