Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Z Červené Karkulky z Pohořelic se vyklubala vlčice. Babičku obrala o dvacet tisíc

Důchodkyně z Pohořelicka si teď asi na svá vnoučata bude dávat větší pozor. Její šestadvacetiletá vnučka se rozhodla ulehčit její kapse, a to hned o dvacet tisíc korun. K babičce se nejprve vydala pro obálku se sedmi tisíci, hotovost jí však brzy přestala stačit. Nevinné návštěvy u babičky se tak staly zlodějskými výpravami.

Šestadvacetiletá žena na Pohořelicku se rozhodla pomoci své babičce - s utrácením seniorčiných peněz. Vykutálená vnučka nejdřív své babičce ukradla obálku se sedmi tisíci korunami, hotovost jí však brzy došla a mladé ženě se zachtělo víc. 

Vrátila se tedy na místo činu a zmocnila se i babiččiny platební karty i s poznamenaným PIN kódem. Během několika týdnů pak z karty jednoduše vybírala potřebný obnos. 

"Důchodkyni tak způsobila škodu za více než dvacet tisíc korun." okomentoval ženino jednání mluvčí policie Bohumil Malášek. 

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky seniorka, vnučka, babička, krádež, policie, Pohořelice

Z Červené Karkulky z Pohořelic se vyklubala vlčice. Babičku obrala o dvacet tisíc  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.