Počasí dnes10 °C, zítra10 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Chtěl si posvítit na lup, policisté si posvítili na něj. Kvůli krádeži baterky zloději hrozí tříleté vězení

Pod lampou je největší tma. Alespoň to si myslel zloděj, který chtěl v kapse pronést zboží za pár set korun. Krádež svítilny a baterií ho však přijde draho, kvůli své trestní minulosti se může dostat až na tři roky za mříže.

Včera večer si ostraha jednoho z vyškovských obchodních domů posvítila na zloděje. Ten šel nakupovat bez toho, aniž by měl v plánu placení. V klidu si dal zboží do kapsy a hodlal projít pokladnou. 

Akutní potřeba svítilny i dvou balení tužkových baterií ho ale ve finále vyjde draho. I přes to, že se cena uradeného zboží pohybuje pouze okolo několika set korun, devětadvacetiletý recidivista se kvůli své trestní minulosti možná dostane za mříže. 

"Vzhledem k recidivě je devětadvacetiletý výtečník podezřelý z trestného činu krádež, za což mu u soudu hrozí až tříletý trest odnětí svobody." říká mluvčí policie Alice Musilová.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krádež, lup, baterka, svítilna, policie, Vyškov

Chtěl si posvítit na lup, policisté si posvítili na něj. Kvůli krádeži baterky zloději hrozí tříleté vězení  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.