Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladík z Brna ukradl ráno po párty kamarádům peněženku a šel si rovnou koupit nový mobil

Kámoš doslova za všechny prachy. Dvacetiletý mladík z Brna se odvděčil za pozvání na mejdan a přespání krádeží peněženky. S tou si to rovnou namířil do obchodu s mobily.

Mejdan v bytě v Kohoutovicích s následným přespáním se stal příležitostí pro dvacetiletého mladíka. Při ranním odchodu z bytu ukradl kamarádovi peněženku, v níž byla vedle dokladů i platební karta.

Tu obratem použil ke dvěma drobným nákupům. Na cizí doklady si pak dokonce v brněnském obchodním centru k uzavřel smlouvu s mobilním operátorem a koupil si i nový mobilní telefon.

Když si to pak mířil ke třetí platbě ukradenou kartou, už se mu to nepodařilo. Pro brněnské kriminalisty nebylo velkým problémem mladíka vypátrat a následně i usvědčit. „Mladík je nyní stíhaný pro neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," uzavřel policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Foto pixabay.com

Štítky kohoutovice, krádež, mobil, platební karta, peněženka, Brno

Mladík z Brna ukradl ráno po párty kamarádům peněženku a šel si rovnou koupit nový mobil  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.