Počasí dnes9 °C, zítra11 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policisté našli ženu s kočárkem, která si na videu střílela heroin do žil před očima malého dítěte

Jen tak si se svým dítětem v kočárku zastavit na ulici a nechat si píchnout dávku přímo do žíly. Takový případ zachytilo video, které minulý týden obletělo sociální sítě. Díky nahrávce ale obě ženy identifikovali brněnští kriminalisté. Dealerce hrozí až pět let za mřížemi, ženu s dítětem si zase proklepne sociálka.

Video, kde si žena s malým dítětem nechává do zaškrcené ruky kabelkou aplikovat dávku heroinu jsme sdíleli ve středu 17. července na naší facebookové stránce. Z nahrávky se brněnským kriminalistům z týmu toxi podařilo ztotožnit obě aktérky záznamu. Obě ženy se k věci vyjádřily. „Na základě nashromážděných důkazů sdělili policisté podezření sedmatřicetileté ženě, která sobě a své známé aplikovala heroin,“ sdělil policejní mluvčí Pavel Šváb. 

Nyní je celá věc vedena ve zkráceném přípravném řízení se zadržením. Podezřelá si tak v brzké době vyslechne trest, za přečin nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Dealerce tak hrozí až pět let za mřížemi.

Chování matky bude řešit sociálka

Ani matka dítěte však nezůstane bez trestu. Případ totiž policisté nahlásí sociálce. Více informací k případu však policie nechtěla sdělit. „Vzhledem k tomu, že existuje videozáznam se k věci nebudeme dále vyjadřovat," dodal Šváb

Autoři | Foto Michal Janotka

Štítky drogy, dítě, ulice, heroin, Pavel Šváb, kočárek

Policisté našli ženu s kočárkem, která si na videu střílela heroin do žil před očima malého dítěte  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.