Počasí dnes24 °C, zítra21 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Nemocnice Milosrdných bratří na celý víkend uzavírá příjem v porodnici. Zakázané jsou všechny návštěvy

Nemocnice Milosrdných bratří v Brně, nacházející se v rizikové oblasti u řeky Svratky, přijala preventivní opatření kvůli hrozícím přívalovým dešťům. Vedení uzavírá porodní oddělení, zakazuje návštěvy a doporučuje vyhnout se nemocnici mimo akutní případy.

V souvislosti s aktuální hydrometeorologickou situací a blížícími se přívalovými dešti zasedal krizový štáb nemocnice Milosrdných bratří v Brně a ve spolupráci se Záchranným hasičským sborem Jihomoravského kraje přijal několik preventivních bezpečnostních opatření.

„Z bezpečnostních důvodů uzavíráme od dnešního dne na celý víkend příjem na porodní oddělení. Žádáme všechny nastávající maminky, aby v případě potřeby využily služeb okolních porodnic. Zároveň prosíme všechny, kteří nepotřebují akutní lékařskou pomoc, aby dnes do nemocnice nechodili,“ vyjádřila se pro média mluvčí zdravotnického zařízení Andrea Šromová

Nemocnice leží v blízkosti ulice Poříčí, kde hrozí vylití řeky Svratky z koryta. Proto jsou v nemocnici zakázány veškeré návštěvy. „Upozorňujeme na zákaz návštěv na všech odděleních nemocnice po dobu víkendu,“ doplnila Šromová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením Nemocnice Milosrdných bratří

Štítky nemocnice, zdraví, porodnice, Nemocnice Milosrdných bratří, Brno, povodně, déšť

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nemocnice Milosrdných bratří na celý víkend uzavírá příjem v porodnici. Zakázané jsou všechny návštěvy  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.