Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Brno bude mít očkovací centrum ve větších prostorách

Brněnská Fakultní nemocnice u svaté Anny (FNUSA) otevřela pro registrované zájemce očkovací centrum v nové lokalitě. Z nemocničního areálu se centrum přesunulo do větších a lépe vyhovujících prostor do Millenium Center v ulici Hybešova.

Přesunuté očkovací centrum v Millenium center bude výhodné svou jednosměrností. Návštěvníci se tedy nebudou muset z očkování vracet stejnou cestou tak, jako tomu bylo doposud. Po vstupu do centra projdou přes administrativní pracovníky, lékaře až k vakcíně a přes čekárnou se dostanou ven. Vakcinace v Hybešově ulici odstartovala dnešním dnem. Kapacita zůstala nezměněná a zdravotníci očekávají až pět set lidí denně.

Lidé, kteří dorazí autem, zaparkují v přilehlém parkovacím domě. „Pro imobilní pacienty bude k dispozici parkování také přímo v atriu Millenia,“ upřesnil provozní náměstek FNUSA Petr Voráč s tím, že se počítá i s možností zapůjčení pojízdných sedaček, jako tomu bylo ve stávajícím očkovacím centru. Cestující městkou hromadnou dopravou se k budově Millenia dostanou nejlépe ze zastávky Hybešova. 


Millenium center, ve kterém se nachází očkovací centrum.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FNUSA

Štítky koronavirus, očkování, vakcinace, fnusa, očkovací centrum, Brno, Fakultní nemocnice u sv. Anny

Komentáře

Článek má zakázané vkládání komentářů.

Brno bude mít očkovací centrum ve větších prostorách  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.