Počasí dnes17 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Nahlédněte pod pokličku kliniky pro léčbu neplodnosti – místa, kde se rodí příběhy

PR článek

Neplodnost a její léčba bývá spjata s mnoha otázkami a obavami. Nervozitu může způsobovat jak cizí prostředí při první návštěvě kliniky, tak nedostatek ověřených informací o léčbě. Právě z těchto důvodů se brněnská klinika reprodukční medicíny a centrum lékařské genetiky Repromeda rozhodla ve čtvrtek 21. 10. otevřít své brány.


Kam se všude můžete podívat?  

Připraveny jsou jak komentované, tak individuální prohlídky. „Můžete si prohlédnout moderní a komfortní interiér kliniky, zařízený v souladu se staročínským učením FengShui. K nahlédnutí budou kromě běžně dostupných prostor také laboratoř genetiky a cytogenetiky nebo transferové pokojíky, kde můžete okénkem nakouknout až do embryologické laboratoře,“ zve všechny zájemce ředitelka kliniky MUDr. Kateřina Veselá, Ph.D.

Repromeda je klinika reprodukční medicíny a preimplantační genetické diagnostiky sídlící v Brně a Ostravě. Patří mezi naprostou špičku v oboru v ČR. Od založení pomohla k narození více jak 5000 zdravých dětí. Cílem kliniky je, aby asistovaná reprodukce úspěšně pomáhala stále více párům. Klinika si zakládá na vysoké odbornosti a dbá na diskrétnost, lidskost, vstřícnost.

Na co se na dnu otevřených dveří těšit?

Kromě prohlídek se můžete těšit také na krátké přednášky s následnou diskuzí. Odborníci na reprodukční medicínu vám zodpoví všechny otázky o léčbě a jejím průběhu, ale také o významu genetiky nejen v procesu asistované reprodukce,“ doplňuje Veselá. 

Odnesete si řadu informačních brožurek, rad a milých úsměvů našeho personálu, ale také slevu 10 % na léčbu, kterou získají všichni účastníci. Pokud máte zájem se tohoto jedinečného dne účastnit, nezávazně se zaregistrujete.Budeme se na vás těšit ve čtvrtek 21. 10. 2021 mezi 15. a 18. hodinou v Brně na adrese Studentská 812/6,“ uzavírá pozvání ředitelka Repromedy. 

Pokud se vám termín nehodí, nic se neděje. Stačí na kliniku zavolat nebo napsat a vybrat si termín individuální schůzky podle vašeho rozvrhu.

Kdy je vhodné zahájit léčbu neplodnosti? 

Na reprodukční kliniku byste se měli obrátit v případě, že se více než rok neúspěšně snažíte o miminko. Pokud je vám více než 35 let, doporučuje se kliniku kontaktovat už po 6 měsících snažení. Plodnost totiž s věkem rychle klesá, a proto není potřeba se trápit zbytečným odkládáním první konzultace. Neplodnost se dnes týká přibližně 15 až 20 procent párů v reprodukčním věku. 

Ohodnoť článek

Štítky Repromeda, Brno, klinika, Neplodnost, léčba, genetika, Kateřina Veselá

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nahlédněte pod pokličku kliniky pro léčbu neplodnosti – místa, kde se rodí příběhy  |  Zdraví  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.