Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Brňané vyrábějí oficiálně nejlepší chilli omáčku na světě

Nejlepší BBQ omáčka na světě. Tak přesně tímhle titulem se může honosit produkt brněnských výrobců pálivých lahůdek My-Chilli. Úspěch v americké soutěži World Hot Sauce Awards slaví se svou BBQ omáčkou se sušenými rajčaty – tedy novinkou, která půjde do prodeje teprve v lednu 2018.

„Máme obrovskou radost, že se nám povedlo navázat na úspěch, který jsme na soutěži v americké Louisianě slavili v loňském roce, a získat v kategorii středně pálivých BBQ omáček zlatou příčku. “ komentoval ocenění Jan Jašek, spolumajitel My-Chilli.

Soutěž World Hot Sauce Awards patří mezi nejprestižnější soutěže pálivých omáček na světě. Výsledky byly vyhlašovány na Štědrý den v poledne (centrálního amerického času). V loňském roce na této soutěži získali My-Chilli stříbrnou medaili s Cibulovým chutney a bronzovou příčku s Hořčičnou omáčkou s medem. Nyní tedy sbírku „cenných kovů“ zkompletovali prvním místem, a zároveň ji doplnili i dalším třetím místem – za Rajčatový džem s koriandrem v kategorii Džemy/Rosoly.

Společnost My-Chilli založili Jan Jašek a Richard Belžík v roce 2014. Sami o sobě tvrdí, že jsou dva kamarádi, kteří se s podporou rodin pustili do podnikání v gastro byznysu. „Firmu jsme založili s minimálními investicemi, osmilitrovým hrncem na omáčky, ručním tyčovým mixérem a zásobou chilli paprik z desetimetrové zahrádky. A s obrovským nadšením,“ píší o sobě na svém webu.

Tisková zpráva | Foto My-chlli.eu

Štítky omáčka, Brno, soutěž, Štědrý den, Louisiana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňané vyrábějí oficiálně nejlepší chilli omáčku na světě  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.