Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jóga a cvičení na veřejnosti. K tomu objetí zdarma. Co se dělo minulý víkend na České?

Minulou neděli večer se na mě obrátilo několik čtenářů s dotazy a fotkami, cože se to dělo na Svoboďáku a České. Parta bláznů v červených tričkách, a s vlajkami různých evropských zemí objímala lidi na potkání. Organizovaná akce nebo jen skupinka přiopilých a z Brna nadšených "erasmáků"? Drbnička tedy rozhodila sítě a dnes už víme, že první možnost je ta správná.

Za nápadem stojí organizace Proactive Mind, jež v Brně organizovala projekt Erasmus+, tedy krátkodobou výměnu mládeže, kam se sjeli mladí lidé z ČR a dalších 7 zemí Evropy.

„Tento osmidenní pobyt byl zaměřený na neformální vzdělávání na téma Sport a zdravý životní styl. Jedním ze způsobů, jak dát i nezapojeným lidem vědět, že má smysl sportovat a žít zdravě, bylo uspořádat v Brně na Náměstí Svobody a na České flashmob, který během necelých tří minut ukázal několik sportů, které si účastníci v průběhu projektu vyzkoušeli. Ať už to byla joga, Kung-fu, pořádný work out nebo Bachata," prozradil organizátor akce Ondřej Přikryl.

Závěr pak patřil objímání a líbačce náhodných kolemjdoucích. „Rozdávali jsme se totiž Free healthy hugs and kisses. Jak nás totiž naučila jedna dívka ze Slovinska: denně potřebuješ 4 objetí na přežití, 8 na spokojený den a 12, abys akceleroval osobní rozvoj," uzavřel Přikryl.

Pokud tedy příště uvidíte partu lidí v červeném (nebo kohokoliv v oblečení jakékoliv barvy), jak rozdává objetí na potkání, neváhejte a přijměte ho nebo ji na své paže. Pomáháte tím především sobě! 

Štítky Brno, Ondřej Přikryl, Erasmus+, Evropa, Česko, Slovinsko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jóga a cvičení na veřejnosti. K tomu objetí zdarma. Co se dělo minulý víkend na České?  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.