Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Nejlepší turistický propagační materiál je z Brna. Vyhrála ho publikace Brněnské podzemí

První místo a diplom získalo Turistické informační centrum města Brna v celorepublikové soutěžní přehlídce propagačních materiálů Turist Propag 2017 v kategorii „Publikace určená k prodeji“. Porotě se nejvíc líbila brožura Brněnské podzemí, kterou koupíte v našich informačních centrech za 55 korun.

Soutěž pořádala společnost Zlatý pruh Polabí spolu s Asociací turistických informačních center České republiky, Svazem měst a obcí, Asociací cestovních kanceláří ČR, Asociací turistických regionů ČR, Fórem cestovního ruchu ČR a dalšími partnery. Jejím cílem je přispět ke zvýšení úrovně propagačních materiálů zaměřených na cestovní ruch.

Do druhého ročníku vydavatelé přihlásili 182 produktů v 12 kategoriích. Uděleno bylo také pět zvláštních cen. Výsledky byly vyhlášeny v rámci druhého ročníku veletrhu cestovního ruchu Regiony České republiky na výstavišti v Lysé nad Labem.

„Proti loňskému prvnímu ročníku se objevilo několik materiálů, které na první pohled vyčnívaly nad ostatní. Ať už to byla například brožura Brněnské podzemí, zajímavé ‚trhací‘ mapy Beskyd nebo úžasná publikace o barokní Lysé nad Labem,“ řekl ředitel společnosti Zlatý pruh Polabí Pavel Hlaváč.

„Rostoucí úroveň propagačních materiálů je vidět v každé nové publikaci i letáku, které Turistické informační centrum v současné době vydává. Víme, že v grafickém zpracování tiskovin jdeme správnou cestou, preferujeme kvalitu a ocenění nás velmi těší,“ dodává Jana Janulíková, ředitelka TICmB.

Tisková zpráva

Štítky Brněnské podzemí, Brno, cestovní ruch, turistické centrum, Česko, Asociace cestovních kanceláří České republiky, Svaz měst a obcí České republiky, Lysá nad Labem, Pavel Hlaváč, Beskydy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nejlepší turistický propagační materiál je z Brna. Vyhrála ho publikace Brněnské podzemí  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.