Počasí dnes20 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Od začátku ledna mohou Brňané darovat hračky neziskovým organizacím a dětem z dětských domovů

Hned na začátku roku budou moci obyvatelé Brna přispět do sbírky plyšových hraček, které pomůžou neziskovým organizacím a dětem z dětských domovů. Sbírku organizuje Odbor zdraví Magistrátu města Brna.

 

 

„Chceme podpořit a pomoci dětem  postižením a sociálně slabým rodinám. Jsem rád, že každý může přispět a věřím, že sbírka bude úspěšná a udělá radost řadě dětí,“ komentuje Petr Hladík, první náměstek primátora. Z oslovených organizací zájem o účast již potvrdily Sdružení Petrov, IQ Roma servis, Asociace pomáhající lidem s autismem APLA, Centrum pro dětský sluch Tamtam, HoSt Home-Start a Slezská Diakonie.

Do sbírky budou přijímány čisté a nepoškozené hračky. Je možné přinést hračky plyšové, ale také dřevěné nebo například stavebnice.

Sbírka se koná od 2. ledna do 10. února 2017. Hračky je možné nosit na Odbor zdraví Magistrátu města Brna, Dominikánské náměstí 3, 2. patro, v úředních hodinách.

Tisková zpráva

Štítky Brno, hračka, Petr Hladík, APLA, HoSt Home-Start, Slezská diakonie, Brněnský Petrov, nezisková organizace, dětský domov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od začátku ledna mohou Brňané darovat hračky neziskovým organizacím a dětem z dětských domovů  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.