Počasí dnes11 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Gastronomický koktejl s rockovou přílohou namíchá v Lužánkách festival Street Food Rocks

V sobotu 28. května zažije Brno poprvé atmosféru nového festivalu Street Food Rocks. Celodenní gastronomická přehlídka spojená s letním festivalem potěší všechny smysly. Kombinace vynikajícího jídla z lokálních potravin a nepřetržitého hudebního programu je společným dílem organizátorů Rock for People a Burger festu.

Putovní akce Street Food Rocks reaguje na neustále rostoucí poptávku návštěvníků hudebních akcí po kvalitním jídle. „Street Food Rocks je samostatný projekt, kterým reagujeme na dlouhodobě rostoucí nároky návštěvníků Rock for People na kvalitu občerstvení. Gastro turné nám ukáže, jaké jsou aktuální preference," říká Michal Thomes, spoluzakladatel a hlavní pořadatel Rock for People.

Program brněnské části Street Food Rocks začíná v 10 hodin v oblíbeném parku Lužánky. „Milovníkům dobrého jídla a pití nabídne festival pestrou škálu kulinářských zážitků. Hlavním kritériem při výběru prodejců byla nabídka moderní a jedinečné gastronomie z čerstvých a lokálních surovin. Návštěvníci se můžou těšit na vietnamské speciality včetně plněných baget Banh Mi, ukázky gruzínské, chorvatské nebo slovinské kuchyně. Nebudou chybět ani všeobecně oblíbené hamburgery nebo menu pro vegetariány a vegany,“ říká Zdeněk Střížek, ambasador gastro části Street Food Rocks a zakladatel Burgerfestu, jednoho z největších food festivalů v České republice.

Návštěvníci se mohou těšit nejen na dobré jídlo, ale i na celodenní hudební program zahrnující koncerty živých kapel, dj sety nebo silent disco. O zábavu mezi jídlem se postará i oblíbené auto plné hudebníků – Live Jukebox. Hrát se bude až do 22 hodin. Regionálním partnerem akce je brněnský klub Fléda.

Street Food Rocks je netradiční warm up hojně navštěvovaného festivalu Rock for People, jehož zástupci spojili své síly s týmem mezinárodně uznávaného Burgerfestu. Výsledkem je podnik úspěšně kombinující kvalitní street gastronomii s atmosférou letního hudebního festivalu, který proběhne postupně v Brně, v Praze a Hradci Králové.

Street Food Rocks, 28. května 2016, 10:00 – 22:00, Park Lužánky, Brno

Vstup zdarma

Facebook událost

Tisková zpráva

Štítky festival, street food, jídlo, Rock for People, Lužánky, Brno, koktejl, Facebook, Česko, Praha, gastronomie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Gastronomický koktejl s rockovou přílohou namíchá v Lužánkách festival Street Food Rocks  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.