Počasí dnes10 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Nominace na osobnost neziskovek v kraji začala. Potrvá až do 31. července

Nominace pracovníků a dobrovolníků do ankety Osobnost NNO JMK 2016 již začala. Až do 31. července mají všichni možnost navrhnout kandidáta na titul prostřednictvím nominačního formuláře, který je k dispozici na webové stránce www.osobnostjmk.cz.

Za každou organizaci lize navrhnout pouze jednoho kandidáta, vítěze minulého ročníku nominovat nelze. Hlasovat pro jednotlivé kandidáty bude možné od 1. srpna do 30. září.

Do ankety Osobnost lze nominovat pouze jednoho pracovníka či dobrovolníka z každé organizace. Vítěze loňského ročníku nominoval nelze. Z informací zaslaných v nominačních formulářích budou sestaveny medailony jednotlivých kandidátů. Samotné hlasování pak bude probíhat dvěma způsoby – elektronicky nebo písemně, a to do 30. září. Po vyhodnocení ankety bude na slavnostním vyhlášení výsledků zveřejněn vítěz, který obdrží nejvyšší počet hlasů součtem elektronického i písemného hlasování.

Podmínkou pro nominaci je, aby kandidát byl starší 18 let a pracoval nebo byl dobrovolníkem nestátní neziskové organizace z Jihomoravského kraje. Přihlásit kandidáta mohou lidé po vyplnění příslušného formuláře na stránkách ANNO JMK a jeho posláním na email osobnost@annojmk.cz nebo písemně na adresu ANNO JMK, Kounicova 3, 602 00 Brno.

Na slavnostní vyhlášení výsledků, které se uskuteční koncem října, budou pozváni zástupci nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje, představitelé obcí, ve kterých působí ocenění kandidáti, politici a partneři, kteří konání této ankety podpoří.

Tisková zpráva

Štítky anketa, Asociace nestátních neziskových organizací Jihomoravského kraje, Jihomoravský kraj, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nominace na osobnost neziskovek v kraji začala. Potrvá až do 31. července  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.