Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Milovníci LEGO® se mají na co těšit. Víkend plný zábavy a soutěží v NC Královo Pole

PR článek

Pokud jste fanoušky LEGO® stavebnic, máme pro vás skvělou zprávu! O víkendu 7. - 8. září se můžete těšit na jedinečnou akci, která potěší všechny malé i velké stavitele. Zábavná zóna LEGO® přichází s pestrým programem, který je plný zábavy, kreativity a samozřejmě stavebnic LEGO®.

Na co se můžete těšit? Najdete zde širokou škálu stavebnic od oblíbených řad, jako jsou LEGO® Friends, LEGO® Harry Potter™, LEGO® Minecraft® či LEGO Disney. Ať už patříte mezi fanoušky magických příběhů z Bradavic, nebo raději stavíte své vlastní světy v Minecraftu, určitě si přijdete na své. K dispozici budou také spousty kostek pro volné stavění.

Pro ty nejmenší stavitele připravili bazének LEGO® DUPLO® plný barevných kostek, které jsou ideální pro rozvoj motoriky a kreativity našich nejmenších návštěvníků.

A to není vše! Pro všechny, kdo se do stavění pustí naplno, mají připravenou soutěž, ve které můžete vyhrát zajímavé ceny a dárky. Přijďte ukázat, co umíte, a odneste si domů nejen zážitky, ale i něco navíc.

Ohodnoť článek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milovníci LEGO® se mají na co těšit. Víkend plný zábavy a soutěží v NC Královo Pole  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.