Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Brňané se na Riviéře vykoupou i v září. Provozovatel o týden prodloužil sezonu

Brněnské koupaliště Riviéra prodlužuje sezonu. Kvůli přetrvávajícím vysokým teplotám provoz ukončí až 8. září. Otevírací doba v prvním zářijovém týdnu září bude od desíti do devatenácti hodin. Koupaliště Zábrdovice, jenž spadá pod stejného provozovatele, ukončí sezonu dle plánu již 1. září.

Riviéra, největší koupaliště v Brně, prodlužuje svou sezónu o týden a návštěvníci si jej tak budou moci užít až do neděle 8. září. Původně bylo plánováno ukončení provozu na 1. září, tedy poslední den prázdnin. Vzhledem k přetrvávajícím vysokým teplotám a dočasnému uzavření Aquaparku Kohoutovice provozovatel rozhodl o prodloužení.

Opravy kohoutovického aquaparku jsou v plném proudu. Návštěvníci využijí vylepšený tobogán

Aquapark Kohoutovice přerušil provoz na konci června z důvodu kompletní opravy šaten a sprch. K pracím v interiéru se přidala i výměna toboganu, nový bude pro návštěvníky připraven přibližně v listopadu. Samotný aquapark zahájí provoz o dva měsíce...

„V týdnu od 2. do 8. září bude areál otevřen od 10:00 do 19:00 hodin, přičemž bazény budou k dispozici do 18:30 a poslední vstup bude možný do 17:30. V rámci pokračování sezóny bude také prodloužena platnost vstupenek zakoupených online prostřednictvím portálu BrnoID, k dispozici bude i nadále odstavná plocha u Anthroposu,“  informovala novináře mluvčí společnosti Starez Michaela Dittrichová.

„Společnost Starez má ve správě také letní koupaliště Zábrdovice. Tento areál ukončí provoz dle původního plánu, tedy v neděli 1. září,“ doplnila Dittrichová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením společnosti STAREZ-SPORT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brňané se na Riviéře vykoupou i v září. Provozovatel o týden prodloužil sezonu  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.