Počasí dnes29 °C, zítra29 °C
Sobota 7. září 2024  |  Svátek má Regína
Bez reklam

Brněnská záchranářka Hana ze dne na den přišla o manžela. Kolegové pro ni a pro její dcery pořádají sbírku

Brněnští záchranáři se snaží pomoci kolegyni, která přišla o manžela a otce rodiny. Dlouholetá záchranářka a dispečerka Hana znenadání zůstala sama s dcerami. Kolegové se ji proto v náročném období snaží podpořit alespoň finančně. Vybrané peníze poslouží na běžné výdaje a budoucí vzdělání dcer.

Hana je zkušená záchranářka a mnoho let pracovala také jako operátorka dispečinku. Obě tyto náročné profese dělala vždy, jak nejlépe uměla, tedy s láskou a empatií, míní kolegové. Právě toto povolání Hanu před lety přivedlo k Martinovi, který se pyšnil hasičskou uniformou.

Číslo sbírkového transparentního účtu:

118 321 774/5500

Do poznámky napište: Hana

„Jenomže… Před několika dny si vyrazil na motorce a byla to bohužel jeho poslední cesta. Zanechal tu po sobě zlomená srdce. Haně a jejím dvěma dospívajícím dcerám zbyly jen vzpomínky. Na dobrého manžela a laskavého otce, který pomáhal druhým. S nasazením a rád," popisuje mluvčí brněnských záchranářů Michaela Bothová

„Na tuhle bolest nemáme lék, rádi bychom však pomohli alespoň finančně," vysvětluje mluvčí. Nadační fond Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje proto pro Hanu a její rodinu vypsal sbírku. Vybrané peníze poslouží na běžné výdaje či na budoucí vzdělání dcer. 

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JMK

Štítky pomoc, děti, nehoda, sbírka, záchranářka, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Brněnská záchranářka Hana ze dne na den přišla o manžela. Kolegové pro ni a pro její dcery pořádají sbírku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.