Počasí dnes32 °C, zítra27 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

VIDEO: Záchranář Zdeněk dostal v roce 2018 mrtvici. V dojemném videu píše, že dnes poprvé stál sám

Bývalý elitní záchranář Zdeněk Mikula v minulosti zachránil desítky životů, teď jemu samotnému pomáhají lidé ve finanční sbírce. Zdeněk dostal v roce 2018 mrtvici, po které ochrnul od hlavy dolů na celé tělo. Jihomoravští záchranáři na svém webu zveřejnili video, ve kterém Zdeněk informuje o tom, že po dlouhých letech poprvé sám stál na nohou.

„Za dva měsíce se podařilo získat pro našeho kolegu Zdeňka Mikulu, který se zotavuje po cévní mozkové příhodě, 191 830 korun. Rádi mu je předáme, aby mohl absolvovat další rehabilitace, které napomůžou při jeho cestě za uzdravením,“ popsala na stránkách jihomoravských záchranářů jejich mluvčí Michaela Bothová.

Záchranáři na svém webu zveřejnili video, které zachycuje Zdeňka, jak na speciální přístroj píše vzkaz. „Děkuji všem dárcům za dary. Dnes jsem poprvé stál sám,“ napsal Zdeněk Mikula.

Jihomoravští záchranáři prosí o sdílení informace o tom, jak se Zdeňkovi daří. „Sdílejte prosím, aby všichni, kdo pomohli, věděli, jak moc je vaše podpora pro našeho kolegu důležitá. Děkujeme,“ uzavřela Bothová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JMK

Štítky záchranář, Zdeněk, sbírka, mrtvice, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Záchranář Zdeněk dostal v roce 2018 mrtvici. V dojemném videu píše, že dnes poprvé stál sám  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.