Počasí dnes23 °C, zítra26 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

Koupaliště v Brně zahájí sezonu. Lidé se od soboty mohou slunit na Riviéře a v Zábrdovicích.

Brňané se od zítřka mohou těšit na venkovní koupání, městská společnost Starez otevře současně koupaliště na Riviéře a v Zábrdovicích. Školáci brněnských vzdělávacích zařízení mohou využít v červnu vstup zdarma v dopoledních hodinách, na držitele studentského průkazu čeká po celu sezonu sleva na vstupném.

Nadšenci do vodní zábavy v Brně se dočkali, poslední květnový víkend své brány po zimě otevřou koupaliště Riviéra a Zábrdovice. Oba areály lze navštívit od deváté hodiny ráno do osmé hodiny večerní. Provoz obou koupališť bude ukončen v neděli 1. září.

Školáci si letos budou moci výuku posledních dnů školního roku ozvláštnit. V dopoledních hodinách mohou po celý červen zdarma navštívit obě koupaliště a využít i veškerá sportoviště uvnitř areálů včetně potřebného vybavení ke hře.

„Během celého léta zůstanou ceny vstupného na koupalištích stejné jako minulý rok. Celodenní vstup na Riviéru vyjde na 300 korun, senioři a děti od šesti do čtrnácti let zaplatí polovinu ceny.  V Zábrdovicích je cena pro dospělého 195 korun na celý den, pro děti od 6 let a seniory 95 korun a od 3 do 5 let 60 korun,“ informovala mluvčí společnosti Starez Michaela Dittrichová.

Nejmladší návštěvníci mají na obě koupaliště vstup zdarma. Provozovatel nabízí také zvýhodněný vstup s čipovými hodinkami, které lze využít v obou letních areálech. Novinkou letošního léta je zvýhodněný vstup pro studenty s průkazem ISIC s třicetiprocentní slevou.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto STAREZ

Štítky voda, koupaliště, léto, STAREZ, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koupaliště v Brně zahájí sezonu. Lidé se od soboty mohou slunit na Riviéře a v Zábrdovicích.  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.