Počasí dnes21 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

VIDEO: Záchranáři zveřejnili náborové video. Mafián v něm popravuje svázaného klečícího muže

Jihomoravští záchranáři na svých sociálních sítích v pátek 19. dubna ráno zveřejnili náborové video. Postava mafiána v něm popraví muže svázaného na zemi střelou z pistole, časem se však ukáže, že zločinec svou práci neudělal dostatečně důkladně a jeho oběť je stále naživu. Život svázanému muži zachrání pracovníci jihomoravské záchranky, kteří tímto způsobem lákají do svých řad nové zájemce.

Video začíná popravou svázaného muže klečícího na zemi

Nové náborové video Zdravotnické záchranné služby Jihomoravského kraje začíná scénou, při které skupina čtyř mafiánů vytáhne z kufru auta svázaného muže se zalepenou pusou a donutí ho kleknout si na zem. V této pozici muže jeden ze zločinců popraví střelou z pistole, další z mafiánů jejich společnou oběť pošle kopnutím dolů z kopce.

Pak už se na scénu dostávají lékaři. Jeden z nich přijíždí na motorce k vrtulníku Letecké záchranné služby, do kterého usedne a společně s kolegou se vydá na cestu. Další záchranáři se na místo tragédie vydávají po zemi, členka posádky si nezapomene ve spěchu k vozu natřít pusu rtěnkou. Operátorka posádku dramaticky varuje, že „situace na místě je velice nebezpečná“.

„Takhle to není každý den, ale každý den pomáháme lidem“

Následuje záběr na vrtulník, který letí nad panoramatem tvořeným mimo jiné areálem Pražského hradu, Eiffelovou věží i pyramidami v Gíze. Po cestě k oběti jeden ze zdravotníků mimoděk okouzlí kolemjdoucí ženu, která se za ním s roztouženým výrazem otočí. Týmu záchranářů se nakonec podaří život muže, který měl zemřít po střele mafiána, zachránit, a tak si s bezvládným pacientem zdravotníci udělají selfie.

„Takhle to není každý den, ale každý den pomáháme lidem. Přidáte se k nám? A selfíčka s pacienty si samozřejmě neděláme,“ říká nápis, který se objeví na konci videa. „Všichni, kdo v příběhu hrají, jsou naši zaměstnanci. Točili ve svém volném čase, prostě srdcaři,“ napsali záchranáři k videu zveřejněnému na facebookovém profilu.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ZZS JMK

Štítky video, nábor, mafián, záchranáři, ZZS JMK, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stax pivnik

Mě to pobavilo, pěkné.

Pátek, 19. dubna 2024, 10:19Odpovědět

VIDEO: Záchranáři zveřejnili náborové video. Mafián v něm popravuje svázaného klečícího muže  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.