Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Zloděj v Brně okradl muže, který se opil a usnul na lavičce. Sebral mu slepeckou hůl

Příležitost ke snadnému lupu vycítil zloděj na autobusovém nádraží v brněnské Benešově ulici. Muž posilněný alkoholem usnul na lavičce, u nohou mu ležela zavazadla. Zloděj si z místa odnesl slepeckou hůl a igelitku s oblečením. Dlouho si však nově nabytého majetku neužil, protože ho vypátrali strážníci.

O své osobní věci přišel v noci na středu muž, který v opilosti usnul na autobusovém nádraží v Benešově ulici. Měl ale štěstí, že nedaleko parkoval řidič, který vše sledoval ze svého osobního vozu.

„Na lince 156 okamžitě popsal, jak kolemjdoucí sebral nic netušícímu muži igelitovou tašku a slepeckou hůl, které měl do té doby položené u nohou. Nejbližší autohlídka městské policie právě kontrolovala okolí hlavního nádraží, a tak přijela už během dvou minut,“ sdělil mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem.

Podezřelého hlídka městské policie vypátrala v nedalekém drážním areálu, právě když si prohlížel obsah tašky. Další dvojice strážníků vzbudila okradeného čtyřicátníka. Na dotaz, jestli něco postrádá, odpověděl, že mu chybí slepecká hůl a taška s oblečením a hygienickými potřebami.

„Přesně tyto věci u sebe měl dopadený pětapadesátiletý muž. Strážníci ho proto předali jako podezřelého z trestného činu,“ doplnil Ghanem.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky MPB, strážníci, krádež, autobusové nádraží, slepecká hůl, nevidomý, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diskutér T.

Napít se může každý, ale SLEPEC - to už je trochu silný kafe.!!! Nikdo s ním nebyl, ani PES?

Pátek, 3. května 2024, 14:02Odpovědět

Zloděj v Brně okradl muže, který se opil a usnul na lavičce. Sebral mu slepeckou hůl  |  Krimi  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.