Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Land Rover má nový domov v Brně. Moderní autosalon vznikl místo prodejny potravin

PR článek

Luxusní automobily, premiérové služby a především autorizovaný servis, který zaručí lidem nejvyšší možnou péči o vozy značky Land Rover a Jaguar. V brněnských Heršpicích otevřel brány nejnovější autosalon Albion Cars, jenž je prvním svého druhu na jižní Moravě. Exkluzivní prostory vznikly na místě bývalé maloobchodní prodejny.

Nejnovější autosalon britských automobilek patří mezi nejmodernější v Evropě. V Brně motoristé s Land Roverem moderní showroom dlouhodobě postrádali. Doposud se totiž nacházely autorizované prodejny pouze v Praze a Ostravě, a tak zájemci a majitelé vozů nejen z jižní Moravy museli za kvalitními službami dojíždět. Dlouhé čekání se ale nyní vyplatilo. 

Zasmušilý obchod nahradila luxusní prodejna

V Heršpické ulici nedaleko AZ Tower, nejvyšší budovy v Česku, stojí nově Albion Cars, který výrazně pozvedl tamější lokalitu. Exkluzivní prostor o celkové rozloze 389 metrů čtverečních vyrostl na místě, kde byl dříve obchod s potravinami JIP. Na prodejní ploše najdou zájemci nejen nejnovější modely, ale také zánovní či ojeté automobily Land Rover a Jaguar.

„Showroom splňuje nejnovější standardy značky Jaguar Land Rover s názvem 'Modern Luxury'. Tato koncepce umožňuje zákazníkům prožívat výjimečnost vozů všemi smysly, což je v případě brněnského dealerství navíc doplněno skvělou kávou, útulnou odpočinkovou zónou nebo moderním personalizačním studiem s nejnovějšími vzorníky barev a materiálů,“ popisuje Dušan Chlad, výkonný ředitel společnosti Albion Cars, která v moravské metropoli působí rok. 

„Obrovské poděkování si zaslouží zaměstnanci, kteří tady odvedli skvělou práci. Právě díky nim můžeme tyto úžasné prostory otevřít,“ řekl při slavnostní akci v Brně jednatel společnosti Albion Cars Karel Stolejda.

Servis na míru

Kromě perfektní péče, luxusních vozů a moderního zázemí, o jehož návrh se postaral architekt Marek Lehman, najdou zákazníci v Brně certifikovaný servis. Jedná se o prověřené pracoviště, které musí splňovat nejvyšší standardy. Motoristé tak mají naprostou jistotu, že je jejich automobil ve správných rukou. 

„Klademe důraz na detail a kvalitu – od nejmodernějšího servisu až po dvě myčky vozů nebo nadstandardní služby ochrany laku. V neposlední řadě je nutné zmínit profesionální a vstřícný personál, který z každé návštěvy showroomu dělá nevšední a luxusní zážitek. Autosalon Albion Cars tak není pouze místem, kde se kupují auta, ale destinací, kam se lidé vrací pro inspiraci a exkluzivní servis,“ uvedl Dušan Chlad k showroomu, ve kterém jsou k vidění designový nábytek od italské firmy firmy Principle nebo multimediální prvky od holandské firmy Zeta Display. 

Při oficiálním zahájení nechyběla ani velkolepá show.

Slavnostní večer 

Ačkoliv Albion Cars otevřel brněnský domov Land Roveru v listopadu, oficiálního zahájení se dočkal teprve nyní. Na večer dorazily desítky fandů automobilové značky i mnohé známé tváře. Mezi příchozími byla například zpěvačka Emma Smetana, herec Hynek Čermák nebo herečka Anna Geislerová, která celou slavnostní akcí plnou kulturních zážitků provázela. Na dálku návštěvníky pozdravil také velvyslanec Spojeného království v České republice Matt Field. Ve zdravici, kterou zvládl v češtině, popřál společnosti, aby byla v největším moravském městě co nejúspěšnější. 

Hodnocení článku je 64 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, Autosalon, Land Rover, Motorismus, Jaguar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Budou s tím jezdit nakupovat do Rakouska. O důvodech dnešního zmaru píšu ve vláknech diskusí, například pod článkem o demonstraci v Praze.

Pondělí, 27. listopadu 2023, 14:55Odpovědět

Land Rover má nový domov v Brně. Moderní autosalon vznikl místo prodejny potravin  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.