Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand slaví letošní Halloween s animacemi i tučňákem

PR článek

Aqualand Moravia se převleče to strašidelné atmosféry. Pro děti i dospělé si připravil speciální podzimní prázdniny, a to v duchu oslav Halloweenu. Jízdy na tobogánech a skluzavkách tak zahalí podzimní atmosféra. A to od 26. do 29. října 2023.

Rodiče mohou spolu s dětmi oživit sychravé podzimní prázdniny a současně oslavit strašidelný Halloween v Aqualandu Moravia pod Pálavou. Aquapark si pro návštěvníky připravil speciální program a chybět nebude ani tematická výzdoba. U dýní však nic nekončí. „Návštěvníci se mohou během podzimních prázdnin těšit na strašidelnou halloweenskou jízdu. Děti ocení tematické animační programy, které je zabaví a vzdělají zároveň. Atmosféru podtrhne strašidelná výzdoba. Halloween se přenese i do wellness, kde proběhnou tematické saunové ceremoniály,“ vyzdvihuje marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda. Mezi tobogány bude chodit i tučňák Eda v lidské velikosti, který je od léta novým maskotem aquaparku. I ten se s dětmi zapojí do strašidelného hraní. Návštěvníci mohou nadále – i po skončení letní sezóny – proplavat ven, kde je ohřeje dvojice termálních bazénů Romulus a Remus. Voda v nich čítá 38 stupňů.

Halloweenský saunový den

Dospělé návštěvníky potěší speciální halloweenský saunový den, který aquapark chystá v sobotu 4. listopadu. Ani tam nebudou chybět strašidelné saunové ceremoniály s hudbou, která děsí diváky ne v jednom hororu. Těšit se lze také třeba na dýňové peelingy.

Podzimní vstupné – lidé si nepřiplatí, aquapark drží hodnotu vstupného na loňské úrovni

Od podzimní sezóny se Aqualand Moravia vrátil s cenami základních vstupenek na úroveň podzimu 2022. Nově zavedl také zlevněné vstupné po 16. hodině ve všedních dnech. Novinkou jsou též levnější vstupy do wellness, ceny se snížily v řádu stovek – například tři hodiny během všedních dnů do obou wellness pater vyjdou na 449 korun. K dispozici jsou i permanentky na deset vstupů do wellness, pak jeden vstup vyjde jen na 349 korun. Ty také platí ve všedních dnech.

O Aqualandu Moravia

Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. Jihomoravský aquapark je podle čerstvě vydaného žebříčku Kirmes Park 9. nejnavštěvovanějším aquaparkem v celé Evropě. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi. Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 40 vnitřních a venkovních tobogánech, skluzavkách a dalších atrakcích s celkovou délkou 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě.

Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo Yellow Crash. Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlé wellness zóny Forum Romanum a Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi. V roce 2023 otevřel dětský vodní bazén Tutti Frutti se třemi tobogány a skluzavkami. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Halloween, děti, kostýmy, aqualand, Aqualand Moravia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand slaví letošní Halloween s animacemi i tučňákem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.