Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Aqualand Moravia vpustil mezi tobogány zvíře. Tučňák s rukávky se jmenuje Eda

PR článek

Aqualand Moravia návštěvníkům k 10. narozeninám nadělil i nového kamaráda v podobě vlastního maskota – tučňáka s rukávky. Návštěvníci mu vybrali jméno Eda. Tučňáka v lidské velikosti milují především děti, které s ním cvičí i tančí u vody. Edu navrhl Aqualand Moravia sám a jeho ruční výroba zabrala dva měsíce. Lidé jej budou v Aqualandu Moravia potkávat pravidelně.

Aqualand Moravia přibral v létě do svého animátorského týmu nováčka – plyšového tučňáka Edu, který řádí nejen mezi atrakcemi, ale také cvičí či tančí u bazénu. Je to nový maskot aquaparku. „Našeho tučňáka jsme si navrhli sami a pak nám jej vyrobila česká firma, je to ruční výroba, která zabrala dva měsíce. Eda má červené hravé rukávky, které mu děti rádi sundávají. Na grafickém zpracování Edy jsme pracovali téměř půl roku. Jméno Eda vybrali návštěvníci,“ uvádí marketingový manažer Aqualandu Moravia Tomáš Svoboda.

Tučňáka Edu mohou návštěvníci potkat v Aqualandu Moravia o víkendech, ale tak na speciálních událostech. A to i po letí sezóně, která končí 3. září 2023.

Malého Edu – stejně vypadajícího malého plyšového tučňáka, mohou návštěvníci vyhrát i domů, a to v animačních programech, které jsou plné hravých soutěží. Ti, kteří jej zatouží mít doma, si jej mohou koupit při odchodu v místním Aquashopu.

O Aqualandu Moravia

Aqualand Moravia je nejmodernějším a největším aquaparkem v České republice. Podle aktuálního žebříčku agentury CzechTourism je nejnavštěvovanějším turistickým místem v Jihomoravském kraji. Jihomoravský aquapark je podle čerstvě vydaného žebříčku Kirmes Park 5. nejnavštěvovanějším aquaparkem v celé Evropě. Během běžného provozu aquapark navštíví ročně zhruba 800 tisíc lidí, polovinu návštěvnosti tvoří rodiny s dětmi.

Děti i dospělí se mohou vyřádit až na 30 vnitřních a venkovních tobogánech a skluzavkách s celkovou délkou 2 km. Venkovní vodní atrakce Abyss a Boomerango určené až pro 3místné rafty si mohou v letních měsících návštěvníci vyzkoušet v rámci České republiky pouze v Aqualandu Moravia, jde o unikátní atrakce v celé střední Evropě. Novinkou je také rozšířený letní areál s klidnou řekou, dětským vodním světem a atrakcí High Five, která jede i do kopce. Nejbližší tobogán tohoto typu se nachází na Kanárských ostrovech. K dispozici jsou, kromě jiných, i oblíbené celoročně otevřené tobogány U-Wave, Supercrater, Wild River nebo YellowCrash.

Dětem jsou určené dětské bazény a skluzavky, užijí si také v bazénu s atrakcemi, kde mají k dispozici skákadla, šplhací sítě nad vodou, bublinkovače nebo chrliče. Aqualand Moravia nabízí celkem 16 bazénů s vodní plochou 3000 m2, některé s využitím vody z místního termálního vrtu, rozsáhlé wellness zóny Forum Romanum a Pálava, Imperium Restaurant a Coffeeland. Součástí je také pár kroků vzdálený hotel Aqualand Inn. V roce 2022 Aqualand Moravia zprovoznil také Nafouknutý svět s 10 atrakcemi. V roce 2023 otevřel dětský vodní bazén Tutti Frutti se třemi atrakcemi.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, zábava, Aqualand Moravia, děti, voda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Aqualand Moravia vpustil mezi tobogány zvíře. Tučňák s rukávky se jmenuje Eda  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.