Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Proč vyvracíte dopravní značky, ptali se brněnští strážníci muže, který odpočíval

Nečekané zakončení alkoholového dýchánku čekalo na opilce v jihomoravské metropoli. Unavený muž si po cestě domů zatoužil dát šlofíka, z odpočinku ho ale znenadání vyrušili strážníci. Na místo je přivolal všímavý kolemjdoucí, jenž si myslel, že se podroušený muž baví vyvracením dopravních značek. Ten si ale opřený o sloupek pouze dával dvacet.

Překvapivý budíček si pro opilého spáče připravil aktivní kolemjdoucí v Brně. Připitého muže viděl, jak se celou vahou pokládá na dopravní značku ve Spolkové ulici. Rychle proto vytočil číslo 156 a o ničiteli strážce zákona informoval.

„Hlídka, která po chvíli dorazila na místo, uviděla dvaačtyřicetiletého muže, který se vlivem nadměrného množství požitého alkoholu opíral o značení, což skutečně mohlo budit dojem, že ho vyvrací,“ okomentovala mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná.

Podezření, že se muž bavil demolováním okolních předmětů, se však nepotvrdilo a strážníci rychle pochopili, že čtyřicátník u značení zakotvil z úplně jiných důvodů. Pro jistotu ale zkontrolovali všechna auta i značky v lokalitě a podřimujícímu opilci provedli dechovou zkoušku. „Protože nadýchal 2,38 promile, přivolala městská policie sanitku a za jejího doprovodu skončil na záchytce,“ dodala. 

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Brno, strážníci, alkohol, MP Brno, opilec, dopravní značky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Roland von Wagen

Takže se zlil, opřel se o značku a policajti ho za 2,38 (taková normální opilost) nechala odvézt na záchytku?! Trochu nepřiměřeně opatření. Proč ho nedoprovodili domů, když nic špatného nedělal nebo ho prostě jen nenechali pokračovat v cestě?

Pondělí, 31. července 2023, 18:48Odpovědět

Proč vyvracíte dopravní značky, ptali se brněnští strážníci muže, který odpočíval  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.