Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Koloběžkář u Brna se válel v příkopu. Propil jsem noc i den, chlubil se lékařům

O dodržování pitného režimu v letních pařácích se pokusil muž na Brněnsku. Už v poledne v sobě měl velké množství alkoholu, po obědě si šel pomotanou hlavu provětrat na koloběžku. Stroj ale opilce neposlouchal a s mužem i jeho čtyřmi a půl promile sjel do příkopu.

Špatný nápad dostal šestatřicetiletý koloběžkář v Rozdrojovicích nedaleko Brna, když se posilnil alkoholem. V poledních hodinách značně opilý nasedl na svoje vozítko a vydal se na výlet do horkého počasí.

Řízení elektrokoloběžky ale opilci příliš nešlo a po chvíli se vyboural. Nejdřív upadl na silnici a poté se odkutálel do příkopu. Při pádu se ovšem zranil tak, že se o něj museli postarat zdravotníci v nemocnici.

„Muž se podrobil dechové zkoušce s alarmujícím výsledkem čtyři a půl promile alkoholu. Sdělil, že pil celou předchozí noc a i v dopoledních hodinách před jízdou,“ uvedla mluvčí jihomoravských policistů Andrea Cejnková.

Když se podroušeného třicátníka policie dotázala, kolik toho vypil, nebyl schopný odpovědět. Nevěděl množství ani druh alkoholu, kterým si předchozích pár hodin zpestřoval čas. Elektrokoloběžku si k sobě převzali policisté a případem se budou dál zabývat.

Podílejte se na obsahu Drbny

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky Brněnsko, koloběžky, opilec, policisté, alkohol, nehoda, zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Koloběžkář u Brna se válel v příkopu. Propil jsem noc i den, chlubil se lékařům  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.