Počasí dnes18 °C, zítra24 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Oddaný sekuriťák v Brně lovil zloděje mobilů. Polapil ho u vlaku

Na misi za záchranu chytrého telefonu se vydal pracovník prodejny mobilního operátora v centru Brna. Poté, co se na jeho směně objevil zloděj, rozhodl se, že se zboží jen tak nevzdá. Když muž odešel s technologií za dvacet tisíc korun bez zaplacení, vyběhl za ním odhodlaně z obchodní galerie a dopadl ho dřív, než lupič na nádraží naskočil do vlaku.

Oddanost svému povolání ukázal sekuriťák v obchodě s elektronikou v jihomoravské metropoli. V odpoledních hodinách přišel na prodejnu mladý muž, jenž si bez váhání vzal z regálu mobil a aniž by za přístroj zaplatil, z místa utekl.

„Zaměstnanec obchodu se rozběhl a o jeho pronásledování telefonicky informoval strážníky,“ uvedla mluvčí Městské policie Brno Jana Pokorná. Lupiče pronásledoval až do ulice Dornych, kde se k němu připojil pracovník vlakového nádraží. Dvojice pak muže s ukradenou technologií za dvacet tisíc korun lapila dřív, než naskočil do vagonu a odjel.

„Hlídka všechny tři kontaktovala a od mužů si převzala devětadvacetiletého Brňana, který se strážníkům okamžitě přiznal, že mobilní telefon ukradl. Ten měl stále u sebe a hlídce ho dobrovolně ukázal,“ dodala. Městská policie na místo přivolala republikové policisty, kterým mladíka předala. Muž je nyní podezřelý ze spáchání trestného činu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Brno

Štítky Brno, strážníci, krádež, zloděj, obchod, telefon, MP Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oddaný sekuriťák v Brně lovil zloděje mobilů. Polapil ho u vlaku  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.