Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

V Brně bude ukrajinská pošta. Pobočku otevřeme o prázdninách, hlásí vedení

Do Brna míří ukrajinská pošta. Vedení společnosti Nova Post oznámilo, že novou pobočku v moravské metropoli otevře o letních prázdninách. Po Praze půjde o druhou provozovnu doručovací společnosti, jež usnadňuje lidem posílání balíků na Ukrajinu. Firma aktuálně jedná o prostorech, kde si vybuduje zázemí.

Ukrajinská pošta se na českém trhu objevila poprvé tento týden, když otevřela provozovnu v Praze. Hned při představení doručovací společnost sdělila, že má ambice rozšířit se do dalších měst. Firma jako nejlepší místo pro své aktivity zvolila Brno, kde chystá otevření pobočky v následujících měsících. Drbně informaci potvrdil Martn Moc z „Nové Pošty“ s tím, že společnost nyní hledá ve městě odpovídající prostory a bližší informace poskytne v příštích týdnech.

„Nova Post je ohledně pobočky v Brně aktuálně stále ve vyjednávání. Nemáme ještě konkrétní fakta ohledně přesného místa a data otevření. Nicméně až se bude blížit otevření, věřím, že už budeme mít informace k dispozici,“ řekl Drbně Moc, jenž zodpovídá za komunikaci ukrajinské organizace.  

Ukrajincům ulehčí život

Česká republika je čtvrtou zemí v Evropě, ve které Nova Post otevřela své pobočky. Sídlo má také v Polsku, Litvě nebo Moldavsku. Hlavním přínosem služby je, že Ukrajinci snadněji posílají a přijímají zásilky ze své domoviny. Provozovna v Praze denně odebírá zásilky, balíky a cargo náklad o hmotnosti až jedné tuny. Se stejnou službou se počítá i v Brně, kde žije několik tisíc lidí z východoevropské země. 

„Máme odborné znalosti v oblasti rychlosti dodání, dlouholeté zkušenosti v oblasti přeshraničních zásilkových služeb a nejnovější vybavení, které naším zákazníkům nabízíme. Do Česka doručíme jakékoli zboží z celého světa v nejkratším možném čase a usnadníme také vstup českým firmám na ukrajinský spotřebitelský trh, kde na ně čeká více než 30 milionů zákazníků,” sdělil Vyacheslav Klymov, spolumajitel skupiny Nova Post.

Hodnocení článku je 48 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Nova Posta

Štítky Brno, Ukrajina, Nova Pošta, Doručování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Brně bude ukrajinská pošta. Pobočku otevřeme o prázdninách, hlásí vedení  |  Společnost  |  Zprávy  |  Brněnská Drbna - zprávy z Brna a Jihomoravského kraje

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.